Adgangskontrol

Din udleverede nøglebrik er vigtig for dig og for os. For at opretholde et troværdigt system foretager vi jævnligt stikprøvekontrol på hvem, der benytter sig af TIC Fitness og hvem, der har anvendt sin brik på lokalets dør.

Derfor er det vigtigt for både dig og os, at du registrerer din brik, hver gang du går ind i lokalet – også selvom du er i selskab med andre fitnessmedlemmer. Du behøver ikke vente, til døren er lukket, du kan sagtens føre din brik over læseren, selvom døren er åben. Når den grønne lampe lyser, er du registreret. Døren til lokalet skal altid holdes lukket.

Hvis det konstateres, at du som bruger ikke har registreret dig med din personlige nøglebrik, eller at du medtager gæster eller andre i lokalet, vil du blive faktureret et kontrolgebyr på 500,- kroner, og dit medlemskab vil blive annulleret. HUSK ALTID DIN NØGLEBRIK, NÅR DU SKAL TRÆNE.

Bemanding

TIC Fitness er ikke bemandet, men når hallerne er åbne, kan du altid henvende dig til personalet eller på kontoret.

Brug af TIC Fitness

Vi sætter stor pris på, at du hjælper til med at passe på TIC Fitness. Vi vil derfor gerne høre fra dig, hvis noget ikke fungerer, som det skal. Vi fører tilsyn med lokalet og dets inventar, og via lokalets adgangskontrol og videoovervågning har vi mulighed for at registrere brugen af lokalet. Misbrug af maskiner eller lokale vil blive faktureret omkostningerne til reparation til den/de ansvarlige person/er. Vi gør opmærksom på, at lokalet er overvåget.

Fodtøj

Træning i lokalet må kun foregå med fodtøj, som er beregnet til indendørs brug. 

Introduktion til TIC Fitness

Når du melder dig ind i TIC Fitness, får du en introduktion til faciliteterne og reglerne, når du henter nøglebrikken. Som medlem af TIC Fitness kan du gratis booke en instruktion af maskinerne og få et træningsprogram af en af vores dygtige instruktører.

Medlemskab

Dit abonnement til TIC Fitness bliver automatisk fornyet via PBS. Alle transaktioner tillægges et gebyr på 10,00 kr. Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab, skal du inden dit aktive medlemskabs udløb opsige det skriftligt til administrationen i Taastrup Idræts Center.

Der er ikke mulighed for refusion eller kompensation ved for sen afmelding. Dit medlemskab kan kun opsiges med udgangen af en kalendermåned og til abonnementets udløb. Der refunderes ikke for abonnementet.

Udover medlemskabet betales ved indmeldelse også et gebyr på 200 kroner for nøglebrikken og administration. Gebyret er et engangsbeløb og tilbagebetales ikke.

Personer som på grund af udmelding eller manglende betaling ikke mere er medlem vil ved ny indmeldelse skulle betale gebyr.

For at blive medlem skal du være fyldt 16 år.

Nøglebrikker

Du skal have en nøglebrik, før du kan begynde at træne. Du får nøglebrikken ved at henvende dig til kontoret i TIC mandag til fredag kl. 7.00 til 22.00 eller i weekenden, når der er aktiviteter i hallen.

Som medlem af TIC Fitness bliver du registreret i vores låsesystem. Din nøglebrik er personlig, og den må ikke overdrages til andre. Koden på brikken er personlig og vil registrere din brug af lokalet.

Priser

Dagsadgang: kr. 40,00 - købes på dagen

Voksne: måned kr. 150,00 - ½ år kr. 800,00 - 1 år kr. 1.500,00 kr.

Pensionister: ½ år 500,- kroner / 1 år 900,- kr. OBS! Du kan kun træne mellem klokken 06.00 – 12.00 på dette medlemskab fra mandag-fredag, gælder fra indmeldelsesdatoen.

Åbningstider

TIC Fitness er åbent alle ugens dage fra 6.00 til 21.00 året rundt. Når Taastrup Idrætscenter er lukket, kan du stadig træne ved at bruge din nøglebrik. Det er medlemmernes eget ansvar at være ude af lokalet på de angivne lukketidspunkter.